MijnZwemscore

Internet Zwemscore Module - MijnZwemscore

Login


Inloggegevens opvragen
Aanmelden voor zwemles

Mededelingen

Zwem-ABC
Vanaf 5 jaar

Van harte welkom op de zwemscore pagina van zwembad De Steense in Wolvega en zwembad De Dobbe in Noordwolde. Je kunt je kind hier aanmelden voor de nationale zwemdiploma’s A, B en C. Via deze pagina informeren wij je over praktische zaken en ook volg je hier de vorderingen van je kind via je persoonlijke pagina.  De zwembaden hebben de licentie Zwem-ABC.van de NRZ.

Leeftijd is een belangrijk onderdeel voor het indelen van nieuwe groepen.

Wat is een licentie Zwem-ABC?
Zwembaden met de licentie Zwem-ABC worden elk jaar gecontroleerd op kwaliteit en veiligheid. Zo weet je zeker dat de zwemlessen voldoen aan de Nationale Zwemveiligheidsnormen en leg je de basis voor een leven lang zwemplezier en –veiligheid. Uiteraard krijgt je kind een officieel zwemdiploma van het zwem-ABC. Dit diploma voldoet aan de nationale veiligheidsnormen. We werken met gediplomeerde en gekwalificeerde zwemonderwijzers, een heldere zwemlesmethode en bieden een constante kwaliteit.

Wanneer zijn de zwemlessen?
De les periodes in 2024 zijn van.

maandag 6 mei t/m zondag 7 juli 9 weken.


In juli en augustus is zwembad De Steense gesloten.   Openluchtzwembad De Dobbe in Noordwolde is open van mei t/m augustus. 


Zwemlessen betalen
U betaalt per les periode. U betaalt aan de kassa van De Steense. Pinnen is ook mogelijk.


Wanneer is het proef/ diploma zwemmen A, B en CProefzwemmen, 22,23,24,25 juni 2024
Diploma zwemmen, 29 juni

 

Mag ik ook kijken tijdens de zwemlessen?
Tijdens kijklessen kun je de vorderingen van je kind zien en bespreken met de zwemonderwijzer. De kijklessen staan gepland op:


Wanneer is er geen zwemles?
Er is geen zwemles in de volgende vakanties en op officiële feestdagen:

  • Herfstvakantie
  • Kerstvakantie
  • Voorjaarsvakantie
  • Meivakantie
  • Pasen
  • Koningsdag
  • Hemelvaartsdag
  • Pinksteren

Ik wil een zwemles afmelden
Je kunt je kind afmelden voor een zwemles via zwemscore. Graag uiterlijk 1 uur voor aanvang van de les.

Extra oefenen in zwembad De Steense
Plezier in het water is goed voor de leerprestaties en het zelfvertrouwen. Tijdens alle recreatieve uren kunnen kinderen die zwemles hebben in zwembad De Steense, gratis zwemmen. Ouders betalen het normale tarief. De openingstijden van zwembad De Steense zijn te vinden op: www.weststellingwerf.nl/desteense

Zorgen over zwemlessen?
Heeft u zorgen omtrent de zwemlessen? Dan hopen wij dat u contact met ons opneemt om dit te bespreken. In dit geval kunt u contact opnemen met uw zweminstructeur of met een collega via desteense@weststellingwerf.nl of door te bellen naar 0561-613898. Als u met uw vraag niet terecht wil bij ons is er ook een landelijk meldpunt sport. Kinderen zijn kwetsbaar en moeten in een veilige omgeving leren zwemmen. Niet alleen fysiek, maar ook sociaal. Om duidelijkheid te scheppen, heeft de Nationale Raad Zwemveiligheid samen met partners in de zwembranche de Gedragscode Zwembranche voor aanbieders van zwemlessen opgesteld. Is er echt iets mis of maak je je grote zorgen? Dan kun je anoniem terecht bij de meldlijn van het NOC*NSF, via telefoonnummer: (0900) 202 55 90 (maandag t/m vrijdag 08.00 – 20.00 uur, gebruikelijke belkosten).


Vragen? 
Heb je nog vragen dan kun je mailen naar: desteense@weststellingwerf.nl of bellen met 0561-613898.

 

Contact

Zwembad De Steense
Deken Vaasstraat 15
8472 AA  Wolvega
T 0561-613898
E desteense@weststellingwerf.nl